Vier de herfst bij Roots in the Woods

IMGP0205

Ik woon in Apeldoorn en in deze stad worden best vaak hele leuke dingen georganiseerd. Dit weekend bijvoorbeeld is het festival Roots in de Woods. Een familie festival met als motto: vier de herfst! Dit jaar voor het eerst op twee verschillende locaties. In het Beekpark van Apeldoorn en bij Landal Miggelenberg in Hoenderloo. We besloten op zaterdagmiddag de locatie in Hoenderloo te bezoeken.

IMGP0181

De catering stond in het teken van het wildseizoen. Je kon bijvoorbeeld Pompoensoep krijgen of een burger van Wild Zwijn.

IMGP0197

Je kon een drankje halen bij de Fontijnbar. Deze topper kende ik al van De Parade. Natuurlijk werd hier vooral het bockbier gepromoot.

IMGP0204

En de kinderen konden zich uitstekend vermaken. Ze konden o.a. knutselen in het theater. Er  werd een lange pindaslinger voor de vogels gemaakt. Je kon pony rijden en spelen in de grote speeltuin. Een ijsje eten van IJs van Co. Dit ijs is echt een begrip op de Veluwe! Echt heel erg lekker. Ze konden ook nog hout zagen, wilde kastanjes poffen en marshmallows roosteren. IMGP0207

We hadden een heerlijke middag. Het weer was super, de zon scheen, het was gewoon warm! En het was erg fijn om zo de herfstvakantie te beginnen.

Advertenties

Een gedachte over “Vier de herfst bij Roots in the Woods

  1. Ageeth

    Dat ziet er allemaal geweldig uit! En wat een weer…
    IJs van Co is lekker. Dat hoorde altijd bij een bezoekje aan mijn schoonouders ‘op de camping’ in Hoenderloo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s