Kinderboekenweek 2013

foto zzzfoto zzz 2

Afgelopen zaterdag bezocht ik met de kinderen het kinderboekenweekfeest dat georganiseerd werd in het Coda Museum in Apeldoorn.  Daar is momenteel ook een mooie tentoonstelling te zien “Coda Paper Art 2013”. Meer informatie over deze prachtige papierkunst vind je op de Coda PaperArt App.

Maar goed ik ging dus naar het kidsfeest ter ere van de kinderboekenweek 2013. Helaas werd mijn jongste dochter halverwege ziek en moesten we het feest vroegtijdig verlaten. Dat was best jammer, want er was van alles te zien en te doen,  van een Meet & Greet met o.a. Geronimo Stilton, tot superleuke knutsel-, musical- en schermworkshops, voorstellingen en sportdemonstraties. En er was een echte Kids Uitmarkt met heel veel verschillende kraampjes, o.a. met informatie over kinderfeestjes, cursussen voor toneel, muziek, kindercircus en tekenen.

En natuurlijk ontbraken de kinderboeken niet. De directeur van Coda vertelde nog dat de kinderen het afgelopen jaar 60.000 bladzijdes hebben gelezen. Indrukwekkend getal vind je niet?  Het prentenboek van de kinderboekenweek ZZZ van Loes Riphagen was voor slechts 5 euro te koop. Het is een prachtig boek dat gaat over meneertje die een pechdag heeft gehad. Maar in bed droomt hij de mooiste dromen en de volgende dag wordt ie weer vrolijk wakker. Er is ook een bijpassende app gratis te downloaden. Echt een aanrader voor kleine kinderen. En deze mama kijkt graag mee.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s