Cupcakes maken

Vandaag was het bewolkt en wat minder warm. Ik zocht naar een activiteit die ik met mijn kinderen plus vriendinnetje zou kunnen doen.

Bij Bakken & Zo werd een inloopevent georganiseerd waarbij kinderen tegen een kleine vergoeding cupcakes kunnen versieren.

Je kunt zo binnenlopen en hoeft niet vooraf te reserveren. En bij de winkel aangekomen werden we inderdaad erg enthousiast ontvangen.

De tafel met allemaal spulletjes voor de mini-workshop stond al klaar.  De dame van Bakken & Zo gaf eerst wat uitleg en daarna konden de meiden zelf aan de slag. Ik kon in de tussentijd even weg om wat boodschappen te doen: heerlijk even lekker opschieten zonder kinderen erbij.

Toen ik terug kwam waren er drie hele mooie cupcakes gemaakt. Zelfs mijn jongste dochter van vier jaar had een mooie cupcake gemaakt, echt helemaal zelf, zonder hulp van de bakjuf en ze was reuzetrots natuurlijk. De cupcakes gingen in een mooi doosje mee naar huis. Al met al duurde deze mini-workshop een klein uurtje en dat is precies lang zat.  Want het zonnetje was inmiddels weer gaan schijnen en dan willen mijn kinderen toch het allerliefste lekker buiten spelen.

En de cupcakes werden aan het einde van de dag door de dames heerlijk opgesmikkeld.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s