Zomer- aftelkalender (gratis download)

Ik kwam op de blog van Homemade Hapiness (http://www.homemadehappiness.nl/blog/) een hele leuke zomer aftelkalender tegen. Je kunt deze kalender gratis downloaden (http://www.homemadehappiness.nl/blog/2013/06/zesweekse-zomer-aftelkalender-gratis-download/). Ik ben gek op korting (of liever nog gratis) en helemaal als het om de leuke printbare knipvellen van Homemade Hapiness gaat. Jammer trouwens dat ze gaan stoppen met dit concept, maar ook wel begrijpelijk.

aftelposter

Mijn kinderen krijgen over 1,5 week vakantie en nu al krijg ik regelmatig de vraag: Mam, wanneer gaan we op vakantie naar Frankijk? Het antwoord dat ik geef varieert van “schatje dat duurt nog heel lang, echt nog een heleboel nachtjes slapen” (bij de jongste) tot “lieverd je moet nog ruim een maand wachten” (bij de oudste).  De zomervakantie duurt voor hun ein-de-loos en met deze zes-weken-aftelkalender krijgen ze vast meer inzicht. Er is trouwens een zevende week toegevoegd voor de bofkonten die 7 weken vrij zijn.  Alle andere highlights van de vakantie (logeerpartijtjes, pretparkbezoekjes,verjaardagen, etc.) ga ik ook op deze kalender zetten.

Als er een week voorbij is kan er een gekleurd rondje over het cijfer van die week geplakt worden. De bloemhartjes mooi inkleuren kan natuurlijk ook. Goed voor de voorpret en het ziet er ook nog eens heel vrolijk uit. Mijn kinderen krijgen ieder een eigen aftelkalender die ze zelf mogen invullen en ophangen op hun kamer. En dan kan het aftellen beginnen……


 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s