florida postcard

Iedereen die gek is op het versturen van echte post, moet eens kijken op de site http://www.swap-bot.com.  Dit is een online platform met een heleboel leuke internationale mailprojecten waarop je je kunt inschrijven. Je kunt zelf ook ook een swap organiseren. Maar als “newbie'” oftewel “groentje” heb ik me hieraan nog niet gewaagd.

Wel heb ik ingeschreven op twee verschillende swap projecten.  De eerste was een thema postcard swap. Het thema was “Under the Sea” en er waren 9 deelnemers. DIY kaarten mochten niet meedoen, dus moest ik op zoek naar een kaart passend bij dit thema. Dit was nog helemaal niet zo makkelijk. Ik was eigenlijk op zoek naar een kaart met bijvoorbeeld mooie tropische vissen, maar die was niet te vinden. Vier winkels verder kwam ik uiteindelijk uit op een dolfijnen kaart. Op een gegeven moment krijg je een mailtje met informatie over je swap-partner en de deadline waarop je het kaartje moet versturen wordt ook genoemd. Bij deze swap was mijn partner een landgenoot, dat kan dus ook.  Zelf kreeg ik een kaart helemaal vanuit Florida. Mijn swap partner schreef enthousiast over het mooie weer. Beetje jaloers werd ik wel…..

swapbot malaysia

Mijn tweede Swap project heette “Funtastic Friday” en was speciaal voor newbies zoals ik. Je kunt namelijk via Swap-bot punten verdienen en bij sommige Swaps kun je alleen vanaf een bepaald aantal punten inschrijven. Er waren 17 deelnemers. Eisen van deze Swap waren, een persoonlijke brief schrijven en daarnaast een aantal crafting items toevoegen, zoals bijvoorbeeld washi-tape, stickers of mini-envelopes.  Ik maakte drie mooie mini envelopes voor mijn swap partner woonachtig in de UK. Ik kreeg post vanuit Kuala Lumpur, Malaysia. Een hele leuke brief met o.a. washi tape, een ansichtkaart en een velletje met stickers.  Het is echt heel leuk om op deze manier verrast te worden met internationale post.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s